Zaterdagnamiddag kwamen al heel wat Bremdael-vrienden en familieleden uitgebreid genieten van de culinaire en muzikale kerstanimatie van het personeelsteam.




In de buitentuin zorgden een kerstvuur en standjes voor de gezellige kerstsfeer. Je kon er terecht voor heerlijke feesthapjes, oesters, maatjesharing, frites, kersthamburgers en drankjes.  De mensen van de hobbyclub hadden heel wat kerststukjes gemaakt. Die gingen goed van de hand.

''t Zat Harmonieke' uit Hulst Tessenderlo liet leuke kerst- en jazzdeuntjes horen.  Ook zondag nog presenteert circusschool Locorotondo een spetterende vuurshow. 

Het koor van de Herentalse brandweer zorgt zondagnamiddag nog voor de muzikale noot.

Voorlopig geen uitbreiding in Bremdael
Directrice Anne-Mie Van Dessel : 'Bremdael beschikt over een uitzonderlijk tof team medewerkers.  Het woonzorgcentrum en de serviceflats zijn continu volzet.  

Bremdael beschikt over 54 éénpersoonskamers en 6 tweepersoonskamers, waarvan 55 RVT's. (Rust en Verzorgingsbedden).  De kamer heeft een totale oppervlakte van 24 m². 

In totaal beschikken we over 60 serviceflats van 58m2. Deze kunnen bewoond worden door alleenstaanden en echtparen.

We kunnen nog uitbreiden met op de verdieping serviceflats  te bouwen, maar die plannen blijven voorlopig in de koelkast.  Onze organisatie loopt vandaag heel gesmeerd met onze sterk gemotiveerde medewerkers.  Een té grote expansie zou misschien het overzichtelijke management schade kunnen toebrengen.
 
Ik wens al onze bewoners en ons personeelsteam een Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar 2013!'

Beelden Guy Verellen / Nnieuws.